RankMäklareMinsta insättningSpreadhävstångReguleradRecensionÖppna Konto
1500 SEK2 Pips400:1NFA, FCA, CySec, CIF, MiFID97
Läs Recension
Besök Mäklare
21000 SEK2 Pips300:1CySEC, FSB95
Läs Recension
Besök Mäklare
31000 SEK0.9 Pips400:1MIFID, ASIC93
Läs Recension
Besök Mäklare
41000 SEK2 Pips300:1CySec ,FCA, ASIC92
Läs Recension
Besök Mäklare
51000 SEK1.8 pips1:400CySec, ASIC88
Läs Recension
Besök Mäklare

Hitta rätt CFD-mäklare

Råd och tips på hur du väljer en CFD-mäklare

Vilken CFD-mäklare du väljer beror i första hand på vad du vill handla med och på vad mäklaren själv har att erbjuda i form av CFD:er. Det gäller förstås att välja en mäklare som specialiserar sig inom den typ av CFD-handel som du själv är intresserad av och som kan erbjuda de finansiella instrument du behöver för att ta steget framåt med din trading. Är du intresserad av att handla med exempelvis aktiebaserade CFD:er är det viktigt att du hittar en mäklare som har ett bra utbud av den här sortens CFD. Dras du istället mot valutor eller råvaror ska du satsa på en välkänd mäklare inom just den sortens handel. Kan mäklaren dessutom erbjuda dig aktiebaserade certifikat och andra avancerade instrument som du är väl införstådd med är detta definitivt ett säkert steg mot en framgångsrik affär. Det går nämligen att tjäna en hel del pengar på att handla med certifikat om du är tillräckligt vass med dina aktieprognoser. Bortsett från att en mäklare måste kunna erbjuda dig starka instrument att handla med finns det även en rad andra faktorer som spelar en viktig roll när man vill ge sig på CFD-trading.

Viktigt att tänka på innan du väljer en CFD-mäklare:

  • Vilka betalningslösningar finns tillgängliga för att sätta in/ta ut pengar?
  • Är mäklaren certifierad? (vi avråder starkt från att handla med en icke-certifierad mäklare)
  • Hur pass stor ”spread” rör sig mäklaren med? (med spread menas skillnaden mellan köp- och säljkurs. En tajtare spread innebär bättre utsikter för dig som trader)
  • Erbjuder mäklaren någon form av bonus eller extraförmån åt sina nya kunder? Om svaret är ja, hur ser villkoren ut för bonusen?
  • Har mäklaren någon form av analysverktyg tillgängligt för sina kunder? Vilka andra tjänster som ger mervärde åt investerare erbjuder mäklaren?
  • Hur mycket kostar det att hålla certifikat över natten?

Viktigt att tänka på innan du köper din första CFD

Innan du köper din första CFD kan det vara bra att känna till en del saker som kan lätta på besvikelsen och göra att du inte känner dig grundlurad om du skulle misslyckas med din första affär.

  • Att veta att du faktiskt kan förlora mer pengar än du har på kontot. Skulle det ske är du skyldig att betala tillbaka skulden genom att sätta in mer pengar på ditt konto.
  • CFD-mäklare har rätt att ta ut en mellanskillnad mellan köp och säljpriset, en sk. ”spread”. Det här är ett sätt som de får ut sin del av affären på. Ett annat sätt är den sk. övernattningsavgiften.
  • Det kostar om du väljer att behålla dina certifikat över natten.
Copyright© 2024. Alla rättigheter förbehålls. Daytrading Online Guide – tradingguiden.se
[index]
[index]
[523.251,1046.50]
[523.251,1046.50]
[523.251,1046.50]
[523.251,1046.50]