Recension: Markets.com 95

Markets.com är en internationell multitradingplattform och CFD-leverantör inom valutahandel. Dom erbjuder både webb-baserade plattformar och handelsappar för mobiltelefoner. Här kan du köpa och sälja aktier, råvaror, optioner och mycket annat.


Överblick

På Markets.com har du som trader tillgång till flera olika handelsplattformar, inclusive storpopulära MetaTrader 4. Kundsupport erbjuds i över 20 olika språk, vilket gör Markets.com till ett av nätets mest användarvänliga handelssidor. Dessutom har du möjligheten att ansöka om ett skräddarsytt konto och experthjälp för att sköta dina investeringar. Licenserna kommer bland annat från Banque de France, BaFIN, FCA, ASIC, CySEC och svenska finansinspektionen. Plattformen ägs av SafeCap Investments Ltd, ett Cypern-baserat företag. Ett av företagets ledmotiv är att man inte tar ut några avgifter eller kommissioner från sina kunder. Minsta insättningssumman för att öppna ett konto är dock $100.

Markets.com har gjort sig känt för att erbjuda tajta spreadar på en rad finansiella instrument. På många av dessa kan traders välja mellan fasta eller rörliga marginaler/spreads. Deras realtid-analyser sammanställs av experter och innehåller regelbundna uppdateringar om vad som händer på marknaden. Som kund kan du även ta del av en rad olika riskhanteringsverktyg för att finslipa dina egna tradingförmågor.

Typer av konton

Markets.com erbjuder sina kunder tre olika varianter:

 • Klassiskt konto: kräver en insättning på minst $100
 • Standardkonto: kräver en insättning på minst $2,500
 • Premiumkonto: kräver en insättning på minst $20,000
 • Demokonto: inget krav på insättning

Mjukvara

Markets.com ligger i topp när det kommer till antalet handelsplattformar som erbjuds. Deras populäraste plattformar är:

 • Markets Web Trader
 • Markets Mobile Trader
 • Meta Trader
 • Market MultiTerminal
 • Sirix WebTrader

Det här ger dig som trader ett spännande spektrum av alternativ när du vill handla på Markets.com. Du kan antingen hämta hem den fullt nedladdningsbara programvaran, ladda ner en mobilapp eller köpa/sälja aktier direkt i webbläsaren utan att behöva ladda ner någon mjukvara. Du behöver inte heller öppna mer än ett konto för att få tillgång till de olika systemen.

Insättningsmöjligheter

Här är det inga konstigheter. Markets.com erbjuder de vanligaste och populäraste betalningsmetoderna för att du snabbt och smidigt ska kunna göra en insättning. Kreditkort/betalkort (Visa, Maestro, MasterCard), banköverföring och elektroniska plånböcker finns förstås med bland alternativen.

Marknader

Som trader får du vara med på de flesta marknader när du handlar genom Markets.com. Totalt erbjuds det 200 handelsbara tillgångar, inklusive index, obligationer, guld och silver, aktier och olja. Ett urval av dessa detaljeras nedan.

 • Aktier: Sony, Toyota, Apple, Bank of America, eBay Inc, PetroChina, Goldman Sachs, Starbucks Inc, Hilton, Deutsche Bank, Siemens AG, American Express etc. Aktier kan köpas/säljas med en hävstång på upp till 20:1.
 • Obligationer: EURO-BUND 10Y, TNOTE – 10Y, TBOND – 30Y, GILT-LONG UK
 • Indices: S&P 500, DJ 30, NASDAQ 100, DAX 30, FTSE 100, NIKKEI 225, Hang FTSE, USDX, BITCOIN, VIX, MICEX
 • Guld & silver: Guld och silver med fasta spreadar och en hävstång på 100:1
 • Råolja: Råolja med fasta spreadar och en hävstång på upp till 100:1.

På valutamarknadsfronten kan traders handla i följande valutapar:

 • EUR/USD, GBP/USD, USD/CHF, USD/JPY

Bonusar och extraförmåner

Markets.com erbjuder nya kunder en bonus på €/$25 i samband med första insättningen. För att kunna göra anspråk bonusen krävs det att man först verifierar sitt mobilnummer. Detta sker genom att Markets.com skickar ett SMS med en 3-siffrig kod. Koden låser upp ditt konto så att du kan hämta din bonus och börja handla.

Kundsupport

Kundtjänsten hos Markets.com är öppen 24 timmar om dygnet, 5 dagar i veckan. Kontaktnummer finns tillgängligt i 35 länder men det går även att kontakta dom via e-post och livechatt. Artighet, professionalism och snabba svarstider är något som utmärker kundsupporten hos Markets.com

Säkerhet

Säkerhet är förstås a och o på en handelsplattform som Markets.com. Plattformen är byggd på SSL mjukvara för att skydda all inkommande data. En kompensationsfond på upp till €20,000 per kund finns på plats om något skulle gå fel. Detta är dock inte så troligt med tanke på de strikta säkerhetskontroller som genomförs vid varje transaktion/betalning. Markets.com räknar även med SAS 70 certifierade datacentra.

Användarvänlighet

Markets.com har utvecklat sin plattform med användarvänlighet i minnet. Informationen på sajten går lätt att hitta och verktygen är skrivna på ett lättbegripligt språk. Med demokontot (practice account platform) kan du som trader dessutom öva upp dina färdigheter i valutahandel och CFD-handel. En bra idé innan du ger dig in i en affär med riktiga pengar. Det går snabbt och enkelt att ladda ner programvaran och plattformens alla funktioner. Kundsupporten är lättillgänglig via flera olika kanaler med personal som svarar snabbt och på ett professionellt sätt.

Slutsats

Markets.com är en internationellt renommerad e-plattform för valuta- och CFD-handel. Flera olika handelsplattformar har utvecklats under ett och samma paraply och är fullt tillgängliga både i datorn och i mobiltelefonen. Möjligheten att kunna öppna ett demokonto är ett stort plus. Verktygen är många och varierade. Här har du ett stort utbud av analyser, diagram, webinars, seminarier och e-böcker inom e-trading. 2012 beskrevs Markets.com av The London Investor Show Forex Awards som den bästa FX-plattformen på nätet. Markets.com är dessutom licensierat av ett flertal institutioner, inklusive BaFIN och CySEC.

Besök Mäklare
Copyright© 2024. Alla rättigheter förbehålls. Daytrading Online Guide – tradingguiden.se
[index]
[index]
[523.251,1046.50]
[523.251,1046.50]
[523.251,1046.50]
[523.251,1046.50]