Recension: Plus500 92

Plus500 är en CFD-tjänst som erbjuder en uppsjö av investeringsalternativ för rutinerade traders. Populära finansiella instrument och ett obegränsat demokonto gör Plus500 till en spännande handelsplattform med mycket att erbjuda.


Överblick

Plus500 är en bred handelsplattform som täcker ett flertal marknader i Asien, Europa, USA och Storbritannien. Här handlas det i första hand med CFD:er (Contracts for Differences) i aktier, index, råvaror, optioner och valutor. Det går även att handla med Bitcoin. Plus500 lanserades 2008 och har lyckats bli ett av världens främsta CFD-leverantörer. År 2010 började man även erbjuda ETF:er, börshandlade fonder som ger låga spreadar mellan köp- och säljkurs.

Som CFD-leverantör erbjuder Plus500 också specialanpassade handelsappar för Android och iOS. Det innebär att du kan göra affärer direkt i mobiltelefonen eller surfplattan. Plus500UK Ltd är auktoriserad och reglerad av Brittiska finansinspektionen (FRN 509909). Plus500CY LTD är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (Cyperns finansiella tillsynsmindighet) (Lisens nr. 250/14).

Olika typer av trading-konton

Plus500 erbjuder två typer av konton: ett obegränsat demo-konto och ett live trading konto. Demo-kontot är ett bra alternativ att öva med, det ger dig tillgång till handelsplattformen med alla dess funktioner och reella marknadsförhållanden. Är du ny inom trading är ett demo-konto ett bra sätt att lära dig hur det fungerar att handla på börsen. Det kostar inget att ladda ner programvaran. Demokapitalet kan du använda till att simulera börsaffärer och handelsstrategier.

Ett handelskonto öppnar du för att göra riktiga affärer. För att kunna öppna kontot krävs det att du gör en insättning på minst $100. Du har tillgång till ditt konto genom Windows Trader, iPhone/iPad/Apple Watch, Android och iOs apparna samt WebTrader plattformen. Med WebTrader behöver du inte ladda ner någon programvara.

Mjukvara

Möjligheten att kunna skifta mellan olika versioner av samma programvara ger Plus500 extrapoäng när det kommer till användarvänlighet. Oavsett vilken plattform du än väljer (mobil eller webb) går det snabbt och enkelt att hitta positioner och tidigare affärer. Samtidigt har du tillgång till en uppsjö av riskhanteringsvertyg som hjälper dig att hantera din handelsrisk.

Insättningsmöjligheter

Du kan enkelt finansiera ditt Plus500 konto genom en rad olika betalningsmetoder. De vanligaste är Visa/MasterCard, PayPal, Skrill och banköverföring. Du debiteras inte för dina insättningar. Hur lång tid det tar för pengarna att synas på kontot kan variera beroende på vilket betalningsmetod du väljer.
Alla traders måste skicka in legitimationshandlingar (ID-kort, pass eller körkort). Du gör detta enklast genom att ladda upp dokumentet (kopia på identitetshandling) direkt via ditt konto.

Marknader

Som tidigare nämnt är Plus500 i första hand en plattform för CFD-traders. I deras breda utbud av finansiella instrument ingår bland annat CFD:er på aktier/fonder (Google, Nokia, BMW), index (S&P 500, FTSE 100), valutor (USD/JPY, EUR/GBP, EUR/USD) och råvaror (guld, silver, råolja).

Plus 500 har också nyligen lagt till CFD:er på optioner. Genom att handla med sk. Call- eller Put optioner CFD får traders tillgång till några av världens största index.

Kundsupport

Kundsupport erbjuds i flera olika språk via e-post och livechatt. Plus 500 har sina huvudkontor i London, Limassol, Tel Aviv och Sydney.

Säkerhet

Plus500.com / Plus500.se anses generellt sett vara en säker webbplattform. Företaget är förpliktigat att följa Storbritanniens policyer mot penningtvätt enligt deras Joint Money Laundering Steering Group (en slags finansinspektion) och FATF (Financial Action Task Force). Sajten är byggd på SSL teknologi och alla transaktioner och betalningar genomgår strikta säkerhetskontroller.

Användarvänlighet

Plus500 får ett stort plus för sitt obegränsade demo-konto. Kontot ger traders möjligheten att öva sina färdigheter under riktiga marknadsförhållanden utan någon som helst risk. Kontot är dessutom helt gratis! Man får prova på att göra affärer med en mängd olika finansiella instrument som finns tillgängliga på plattformen. Alla instrument är tydligt indelade i kategorier med rullgardinsmenyer, vilket gör det lätt att handla på webbplatsen. Riskhanteringsverktygen är också en utmärkt sätt att lära sig mer om riskfaktorer inom trading. Supporten är öppen 24 timmar om dygnet via e-post och livechatt vilket bidrar till att Plus500 får en extra stjärna.

Slutsats

Plus500 är förmodligen en av topphandelsplattformarna just nu. Sajten finns tillgänglig i 32 språk och ger dig tillgång till en uppsjö olika finansiella instrument, både för experttraders och nybörjare. Eftersom du har tillgång till ett demo-konto kan du lugnt öva upp dina kunskaper och färdigheter innan du ger dig in i en riktig affär.

Ditt kapital är i riskzonen

Besök Mäklare
Copyright© 2024. Alla rättigheter förbehålls. Daytrading Online Guide – tradingguiden.se
[index]
[index]
[523.251,1046.50]
[523.251,1046.50]
[523.251,1046.50]
[523.251,1046.50]