Crypto CopyFund – det enklaste sättet att investera I kryptovalutor

eToro har lanserat Crypto CopyFund, ett helt nytt finansiellt instrument som gör det enkelt för vem som helst att investera i kryptovalutor. Kryptovalutorna har varit den hetaste trenden på marknaden i år och efterfrågan har fyrdubblats.

“2017 har varit ett avgörande år för kryptovalutorna,” sade eToros CEO Yoni Assia i samband med lanseringen av Crypto CopyFund, ”den globala marknaden har nu toppat $100 miljarder och de senaste månaderna har man noterat en tillströmning av nya valutor. Vi tror att $ 100 miljarder är en milstolpe på vägen mot en biljon i USD börsvärde.”

Investera enkelt i kryptovalutor

Trots en växande efterfrågan, är det fortfarande många traders som inte vågar investera i kryptovalutor. Kryptotrading på hög nivå är en mycket komplex process som kräver en viss förståelse för blockkedjeteknik och kunskap inom riskhantering och säkerhet. eToro erbjuder genom det nya Crypto CopyFund systemet en säker metod för att investera på kryptovalutamarknaden genom deras reglerade plattform.

Crypto CopyFund är skapad av eToros investeringskommitté som också aktivt förvaltar fonden. Traders garanteras ett säkert och effektivt sätt att investera i kryptovalutor.

En bra kryptotradingstrategi

eToros Crypto CopyFund erbjuder en diversifierad och balanserad portfölj med fokus på kryptovalutor vars börsvärde ligger på minst $ 1 miljard (med en roundup på upp till 2 %) och en genomsnittlig daglig handelsvolym på över $ 20 miljoner under hela månaden.

För att säkerställa maximal effektivitet genomgår Crypto CopyFund varje månad en omfördelning. Omfördelningen görs av eToros investeringskommitté på den första handelsdagen i varje kalendermånad. Om en kryptovalutas börsvärde understiger $ 1 miljard dollar, eller om dess volym sjunker under $ 20 miljoner, utesluts den från marknaden.

Det dagliga investeringsbeloppet för Crypto CopyFund begränsas till en ”först till kvarn” basis. När Crypto CopyFund når sin dagliga gräns, stängs den för nya investeringar till nästa handelsdag. Däremot begränsas inte stängningen av öppna Crypto CopyFund positioner, utan dessa kan göras när som helst.

Gå med i eToro idag

Copyright© 2024. Alla rättigheter förbehålls. Daytrading Online Guide – tradingguiden.se
[index]
[index]
[523.251,1046.50]
[523.251,1046.50]
[523.251,1046.50]
[523.251,1046.50]