Köpa Ethereum

köpa ethereum

Intresserad av att köpa Ethereum? Ethereum är världens näst största kryptovaluta efter Bitcoin och är riktigt populär på den virtuella tradingmarknaden för tillfället.

Ethereum lanserades 2015 och är en decentraliserad mjukvaruplattform som gör det möjligt för SmartContracts och Distributed Applications (ĐApps) att köras utan driftstopp, bedrägeri, kontroll eller störningar från en tredje part. Ethereum är dock inte bara en plattform, utan även ett programmeringsspråk (Turing Complete) som körs i en blockkedja (blockchain). Blockkedjan hjälper utvecklare att bygga och publicera distribuerade appar. Ethereum har visat stor potential inom ett flertal olika användningsområden.

Köpa Ethereum – vad är det bra för?

Apparna på Ethereum körs i ett plattformsspecifikt kryptografiskt program som heter ‘ether’. Under 2014 lanserade Ethereum en utförsäljning av ether. Responsen blev enorm. Ether är som ett fordon som gör att man kan flytta runt på Ethereum-plattformen. Den används mest av utvecklare som vill köra appar inom Ethereum. Ether har två huvudsakliga användningsområden: i första hand handlas den som en digital valuta i likhet med andra kryptovalutor. Specifikt inom Ethereum används ether även för att köra applikationer och till och med för att tjäna pengar. Det nuvarande börsvärdet för ether (ETH) är högre än Ripple och Litecoin. Den ligger dock fortfarande långt efter bitcoin (BTC).

Enligt Ethereum kan programmet användas för att “kodifiera, decentralisera, säkra och handla i princip vad som helst.” Ett av de stora projekten kring Ethereum är är Microsofts partnerskap med ConsenSys. Det erbjuder Ethereum som en tjänst (EBaaS) på Microsoft Azure så att Enterprise kunder och utvecklare kan ha en enda blockkedjebaserad utvecklarmiljö.

Ethereum är världens näst största kryptovaluta efter Bitcoin är på väg att bli riktigt populär på den virtuella tradingmarknaden. Mindre än två år efter att den introducerats sköt Ethereum genom taket med en prisökning på över 3000%. Ethereum har redan beskrivits av många som “nästa generations Bitcoin”.

Börja köpa Ethereum

Copyright© 2024. Alla rättigheter förbehålls. Daytrading Online Guide – tradingguiden.se
[index]
[index]
[523.251,1046.50]
[523.251,1046.50]
[523.251,1046.50]
[523.251,1046.50]